artemisinin artemisinin

Artemisinin
Transport Gratuit
Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60

Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60


Pret Catalog: 494 Lei
Pret Depozit: 395 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60

Olimpiq Jubileum SXC 200%, ofera o formula complexa, naturala si eficienta pentru regenerarea organismului si intarirea sistemului imunitar.
Olimpiq Jubileum SXC 200% sustine procesul de regenerare a celulelor stem adulte de la nivelul maduvei osoase astfel incat aceasta are capacitatea de a elibera un numar dublu de celule stem in circuitul sanguin astfel incat tesuturile lezate sa se poata reface rapid indiferent daca leziunile sunt provicate de de anumite afectiuni sau datorita varstei.
 
In ultimii 15 ani, laboratoarele Vita Crystal Ungaria, au reusit sa dezvolte o noua formula, cu grad de eficienta crescut, capabila prin complexul de ingrediente sa mobilizeze celulele stem din  maduva osoasa.
Acesta este o realizare remarcabila in domeniul medicinei naturiste.
Olimpiq Jubileum SXC 200% este realizata din peste 80  de ingrediente  care pe langa protectia oferita  celulelor sustine si producerea cu 200% mai multe celule stem decat in mod normal. Producerea mai mare de celule stem face ca erorile celulare sa fie evitate, se previn astfel deteriorarile materialului genetic, prevenirea malformatiilor genetice si sustinerea unu proces sanatos de diviziune celulara.
Specialistii in genetica, medicina naturista, nutitie, pe parcursul studiilor, au reusit sa ceeze o formula bazata pe extracte si pulberi de plante capabile sa stimuleze dar sa si stabilizeze productia de celule stem de la nivelul maduvei si sa grabeasca procesul de regenerare a intregului organism, indiferent de tipul tesutului.
 
Cu Olimpiq Jubileum SXC 200% numarul de celule stem poate fi marit in aproximativ 2 ore cu pana la 200%.
 
Rolul celulelor stem - Olimpiq Jubileum SXC 200%
 -  detin un rol vital in procesul de diviziune celulara si refacerea tesuturilor
-  au capacitatea de a incetini procesul de deteriorare celulara si mentin sanatatea tuturor tesuturilor
-  pot reface identic si cu aceleasi functii orice tesut din organism, indiferent ca este afectat de procesul de imbatranire sau de o afectiune
- celulele stem reprezinta baza regenerarii si fara eliberarea acestora constatanta in organism  regenerarea ar fi imposibila
- au capacitatea de a crea sangele, limfa, tesutul osos si de a proteja sctivitatea sistemului imunitar
- rata diviziunii este acccelerata astfel incat efectele la nivel celular se pot observa inca din primele ore de la eliberarea in circuitul sanguin
 - sunt vitale in procesul de recuperare in cazul afectiunilor cronice, degenerative sau afectiunilor rare - cancer, hepatita, pancreatita, diabet, afectiuni cardiovasculare, oftalmologice etc.
 - ajuta la optimizarea si sustinerea echilibrului energetic celular
 - protejeaza structura cromozomiala si sustine telomeraza si integritatea telomerilor
 - furnizeaza organismului un surplus de celule care sa actioneze rapid si care sa ajute la intinerirea mai profunda a tesuturilor.
 

Olimpiq Jubileum SXC 200% are o compozitie bogata in NADH si Astragalus

 - ofera stabilitatea cromozomilor si telomerilor
 - protejeaza telomerii prin cresterea activitatii telomerazei 
 - stimuleaza rata diviziunilor celulare si duce la incetinirea procesului de imbatranire celulara saudeteriorare a tesuturilor
 - intareste activitatea sistemului imunitar
 - are proprietati antioxidante
 - activeaza telomeraza

 

Olimpiq Jubileum SXC 200%
Mod de administrare Olimpiq Jubileum SXC 200%
Profilactic:
Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza in doza de 1-2 cps/zi cu multa apa. Capsula Xcell - A se administreaza cu 30-60 de minute inainte de capsula StemX - B.
Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza si pentru persoanele care au glicemia mai mare, dar inca nu au diagnostic de diabet pentru mentinerea nivelului glicemiei sub control, timp de minim 3 luni.

Terapeutic: Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza 2-3/cps la un interval de minim 3 ore, in functie de stadiul afectiunii si stadiul complicatiilor aparute, timp de minim 4-6 luni.

 0 comentarii pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60
Nu exista comentarii pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 60/60
Mesaj (minim 20 de caractere):


Mail (nu va fi publicat):