artemisinin artemisinin

Artemisinin
Transport Gratuit
Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30

Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30


Pret Catalog: 269 Lei
Pret Depozit: 215 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30

Stimulator natural care protejeaza si stimuleaza celulele stem adulte.

Olimpiq Jubileum SXC 200% are al baza peste 15 de ani studii si cercetari aprofundate in domeniul stiintei medicale. Formula dezvoltata initial cu stimulare 50% a fost considerabil imbunatatita astfel inca in momentul de fata, laboratoarele de cerecetare Vita Crystal ne pot oferi un produs natural cu capacitate de stimnulare a maduvei osoase cu pama la 250%.
Progrelese medicale  inregistrate in ultimele 2 secole au reusit sa faca posibila dezvoltarea de noi produse naturale cu capacitate crescuta in sustinerea functiilor organsimului si procesului de regenerare a acestuia.

Ce este celula stem?

Celulele stem sun celulele eliberate de maduva osoasa si care au proprietati regenerative uimitoare datorita capacitatii de diviziune nelimitata. Particularitatea acestora este data de faptul ca la eliberarea in circuitul sanguin nu este specializata cu o functie anume de aceea se poate transforma in celula specifica unui tesut precum celula a tesutului heaptic, cardiovascular, osos, si nu numai.

Celula stem este deosebit de importanta pentru sustinerea procesului de regenerare a organismului deoarece acesta se poate specializa in orice fel de celula si poate reface orice tesut afectat din organism. Este vitala pentru prima parte a procesului de regenerare si fara existenta ei, organismul si-ar pierde capcitatea de regenerare si sustinere a functiilor organismului.

Tipuri de celule stem 

- Celule stem totipotente - sun celulel care sunt capabile de a regenera orice tip de tesuturi extra si embrionare - O celula stem totipotenta este ovulul fecundat.
- ADN este acidul dezoxiribonucleic cel care asigura ereditarea si reprezinta materialul genetic
- Celulele stem hematopoietice se regasesc doar la nivelul maduvei osoase si in sangele colonului ombilical 

Olimpiq Jubileum SXC 200% contine ingediente atent selectionate care ofera suport maduvei osoase  in producerea de celule stem.
In decursul a 2 ore, organismul nostru poate beneficia de o cantitate cu pana la 200% mai multe celule stem decat in mod obisnuit.

Cum actioneaza celulele stem si care este rolul acestora?

In moemntul in care apare o leziune la nivelul unui tesut, o celula nu mai functioneaza corespunzator se transmite un mesaj catre maduva osoasa care raspunde informatiei si elibereaza celule stem care sa inlocuiasca celulele afectate. Asa functioneaza procesul de regenerare. Capacitatea maduvei osoase se reduce odata cu inaintarea in varsta si astfel pot aparea diferite condiii de sanatate.

Olimpiq Jubileum SXC 200% stimuleaza maduva osoasa sa produca cu pana la 200 % mai  multe celule stem astfel incat rata de regenerare  a osganismului este mult imbunatatita.

Complexul de ingrediente oferit de Olimpiq Jubileum SXC 200% ofera numeroase beneficii organismului:
-  creste rata de regenerare a organismului si sustine procesul de recuperare a tesuturilor lezate
-  ofera o concentratie ridicata de antioxidanti astfel incat ofera protectie celulelor
- sustine procesele sistemului imnunitar si ofera protectie astfel organismului in cazul diferitelor conditii de sanatate
Olimpiq Jubileum SXC 200% contine peste 80 de ingrediente  care pe landa stimularea maduvei osoase ofera si proprietati antiinflamatoare, cardioprotectoare, hepatoprotectoare si antitumorale
- ofera stabilitate si protectie cromozomilor si mentine integritatea structurii ADN 
- stimuleaza telomeraza si protejeaza structura telomerilor prevenind astfel deteriorarii mesajului genetic
- Creste activitatea si energia celulara
- sustine o cantitate optima de celule stem in circuitul sanguin astfel incat creste rata de regenerare a tesuturilor si reduce perioada de recuperare in cazul afectiunilor cronice, acute, degenerative sau cu complicatii.

 Olimpiq Jubileum SXC 200% detine 2 flacoane  - Protector si Activator cu formule speciale pentru stimularea maduvei ososase si protejarea celulelor stem adulte.

Mod de administrare Olimpiq Jubileum SXC 200%
Profilactic:
Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza in doza de 1-2 cps/zi cu multa apa. Capsula Xcell - A se administreaza cu 30-60 de minute inainte de capsula StemX - B.
Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza si pentru persoanele care au glicemia mai mare, dar inca nu au diagnostic de diabet pentru mentinerea nivelului glicemiei sub control, timp de minim 3 luni.
Terapeutic: Olimpiq Jubileum SXC 200% se administreaza 2-3/cps la un interval de minim 3 ore, in functie de stadiul afectiunii si stadiul complicatiilor aparute, timp de minim 4-6 luni.0 comentarii pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30
Nu exista comentarii pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Olimpiq Jubileum SXC 200% 30/30
Mesaj (minim 20 de caractere):


Mail (nu va fi publicat):