artemisinin artemisinin

Artemisinin
Transport Gratuit
Artemisinin cu Flavin 30 capsule

Artemisinin cu Flavin 30 capsule


Pret Catalog: 166 Lei
Pret Depozit: 133 Lei

* pretul contine TVA


Comanda

Pentru a beneficia de Pretul de Depozit pentru acest produs trebuie ca totalul comenzii dumneavoastra sa fie de minim 250 lei.


Artemisinin cu Flavin este un produs conceput in Ungaria si recomandat pentru a creste imunitatea organismului si rezistenta acestuia impotriva cancerului, bacteriilor si virusurilor. Produsul combina eficienta flavonoidelor in sustinerea sanatatii organismului cu calitatile terapeutice ale plantei Artemisia Annua.

Artemisia Annua se remarca prin continutul de artemisinin, care este o substanta cu un puternic efect anticancerigen, recomandata de catre specialisti atat impotriva cancerului, cat si a malariei. Datorita continutului de flavonoide, acest supliment nutritiv contribuie la neutralizarea radicalilor liberi si reduce riscul de instalare a aterosclerozei, prin mentinerea elasticitatii peretilor vaselor de sange.

De asemenea, favorizeaza scaderea nivelului de colesterol si a numarului de trigliceride, dispune de efecte hepatoprotectoare si antiinflamatoare, cat si de proprietati antivirale si antibacteriene.

Se recomanda administrarea suplimentului nutritiv Artemisinin cu Flavin impotriva diferitelor tipuri de cancer, in calitate de adjuvant impreuna cu tratamentul alopat, pentru a creste eficienta acestuia. Artemisinin cu Flavin imbunatateste calitatea vietii pacientilor si este un produs lipsit de efecte secundare, care se poate admininistra in siguranta.

Tu Youou a descoperit prima data Artemisinin in 1972 din extractul frunzelor de Artemisia annua. Bastinasii il itilizau in reducerea inflamatiilor, infectiilor si combaterea virusilor. Extractul de artemisinin se obtinea prin biosinteza si specialistii au observat ca actiunea acestuia se activa mai puternic in prezenta fierului si actiona strict prin intermediul radicalilor liberi epntru a stopa diviziunea celulelor deteriorate. Desi initial extractul de Artemisinin a fost utilizat in combaterea malariei, inflamatiilor, ulterior, cercetatorii au descoperit numeroase efecte terapeutice ale acestei plante cu spectru mai larg.

Artemisinin pentru combaterea tumorilor generate de virusi oncogenici si a infectiilor virale.

Se administreaza 2 capsule pe zi, pentru o perioada de cel putin 3 luni.0 comentarii pentru Artemisinin cu Flavin 30 capsule
Nu exista comentarii pentru Artemisinin cu Flavin 30 capsule.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Artemisinin cu Flavin 30 capsule
Mesaj (minim 20 de caractere):


Mail (nu va fi publicat):