artemisinin artemisinin

Artemisinin
Transport Gratuit
Artemisinin cu Flavin 100 capsule

Artemisinin cu Flavin 100 capsule


Pret Catalog: 470 Lei
Pret Depozit: 376 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Suplimentul nutritiv Artemisinin cu Flavin se remarca prin proprietatile antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene si antioxidante, determinate de continutul de flavonoide si artemisinin, extract din planta Artemisia Annua. Aceasta este planta cu cea mai mare concentratie de artemisinin, o substanta activa recomandata impotriva diferitelor tipuri de cancer si a malariei.

Administrarea produsului Artemisinin cu Flavon contribuie la scaderea riscului de instalare a aterosclerozei, datorita efectului flavonoidelor de a scadea nivelul de colesterol si de a reduce numarul trigliceridelor.

Datorita continutului de artemisinin, acest supliment nutritiv se poate utiliza impotriva cancerului impreuna cu tratamentul alopat, pentru a spori eficienta acestuia din urma. Administrarea acestui produs este lipsita de efecte negative, deoarece este un produs 100% natural, ce nu produce efecte adverse.

Potrivit unor cercetari recente, Artemisinin contribuie la reducerea tumorilor, motiv pentru care este recomandat atat in scop profilactic, cat si in cazul afectiunilor tumorale deja instalate.

Se administreaza 2 capsule pe zi, pentru o perioada de cel putin 3 luni.0 comentarii pentru Artemisinin cu Flavin 100 capsule
Nu exista comentarii pentru Artemisinin cu Flavin 100 capsule.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Artemisinin cu Flavin 100 capsule
Mesaj (minim 20 de caractere):


Mail (nu va fi publicat):